tirsdag den 14. december 2010

CSI er Kabel Spings, NV og naturgas boring

CSI på 11 Nov 2010 foreslog, men ikke bevise eller løse, dårlige handlinger foretaget af en gas, bore-selskab, ConservoSolutions.

Aktionen af 11 Nov 2010 CSI fandt sted i den fiktive Cable Springs, men med et postnummer 89027, den zip for Mesquite. [1903 Old Ranch Road er en af adresserne].

ConservoSolutions er den implicitte skurken. Bill Gibsons vand indeholdt metan, og brændte når tændt med en lommelygte. [Overvej Henry's lov koefficient for metan i vand!] Richard Adams kørte sikkerhed inspektioner, og kendte til problemet og endte døde. Fracking - Hydraulisk frakturering - var problemet med den borevæske, herunder fumarsyre, baryt, osv., der var kræftfremkaldende stoffer. Den fattige befolkning i Cable Springs, som injested vand med flydende udviklede metastatisk carcinom. Der var en linje i showet - Siden 2005 har gasselskaberne ikke været bundet af Clean Water Act.

Med hensyn til intellektuel ejendomsret, opstod spørgsmålet om fortrolighedsaftaler, med truslen om tab af en pension for overtrædelse af NDA. Men der var levering af en ged hoved til den mulige overtræderen, hvilket nok ikke var en del af NDA.

søgeord: bunnyhuggers, Walter Burns, Erin Brockovich

Ingen kommentarer: