mandag den 29. november 2010

Udsmykning til at oege Visual Space

Med kælderen afsluttende projekt nærmer hurtigt, har jeg været på jagt efter ideer til at gøre kælderen virke større og højere. Med tre relativt små værelser (familie, soveværelse, badeværelse) og en kort loft (6'9 \ "), ville det være rart, hvis vi kunne maksimere den visuelle størrelsen af den flade Her er nogle ideer, jeg har fundet.:

1) Glat Loft - Vi vil fjerne så mange skotter som muligt, og flytte de resterende skotter væggene hvor det er muligt. Vi vil bruge puljen lys i hele kælderen, og sandsynligvis hænge badeværelse forfængelighed lys på væggen på begge sider af spejlet. Vi naturligvis vil ikke installere kroneformen. Jeg har læst forskellige meninger om loftet maling (dvs. mat versus blankt), vil så nok bare holde med mat der.

2) Lys Farver - Vi vil sandsynligvis bruge lys / lyse farver i hele kælderen.

3) lodrette striber - Vi er virkelig ikke stribe mennesker eller tapet folk, men jeg har set nogle værelser med striber, der ser ganske god. Dette kan arbejde for os, men jeg er ikke helt solgt, at det ville hjælpe med visuelle højde af loftet.

Kilde: Lennox

Kilde: Domino Mag

4) Høj wainscoting - Jeg vil gerne bruge wainscoting i kælderen badeværelset, så vi kan gøre høj (dvs. højere end stol jernbane) wainscotting som en del af en hvid badeværelse.

Kilde: Hampton Design via Rambling renoveringsformål

5) Ensuite Badeværelse - Vi havde planlagt at gøre badeværelset tilgængelig via soveværelset for rummet årsager, men vi er nu tænker på at bruge denne \ "ensuite \"-konceptet for at tilføje plads til værelser. Ved at koordinere farver (samme farve til vægge?) Og kabinet (matchende indbyggede soveværelse garderobeskabe til badeværelse forfængelighed?), Vi håber at gøre de to værelser blend i ét. Jeg håber at selv have en dobbelt-dør ind i badeværelset, men pladsmangel ikke kan tillade dette.

6) Tilføj Højde til Windows - Vores kældervinduer er temmelig store, og vi rent faktisk øget højden af to vinduer, mens erstatte dem. Vi kan prøve at styrke denne yderligere med vindue behandlinger.

7) Tall Møbler - Den indbyggede garderobeskabe i soveværelset vil være gulv-til-loft med smalle døre. Vi vil også læne sig mod tynde, høje møbler, når de søger medier enhed for familie værelse, kommode til soveværelset, osv.

Alle andre ideer? Nogen tanker om, hvad der virkelig effektiv i at gøre et loft se højere (# 1 mål) og rum føler større (# 2 mål)?

Ingen kommentarer: